Forårstræf 2019

Forårstræf d. 2/3 2019.

Så bliv det tid igen tid til træf i knabstrup på Sjælland. 40kr i indgang. Sidste tilmelding som udstiller og salgsbod er søndag d.24/2. Tilmelding sker på.

Tlf 30629767

Mail heinob@jubii.dk.

Vh træfansvarlig Heino Bjørnsholm.TRAKTORADO

Klubben har bestilt plads til TRAKTORADO i husum den 18. oktober 2015.

hvis men er interesseret i at udstille dernede, skal man kontakte

Klaus Gustenhof Eriksen enten på FB eller telf. 2061 2483

m.v.h.

BestyrelsenRabataftaler

Som der blev drøftet til generalforsamling har bestyrelsen den seneste tid arbejdet på at få nogen rabataftaler i hus. Det er nu lykkes os at få hele 2 aftaler i hus. Nemlig med modeltraktor.dk v/ Sonny Lemvig Nielsen og med Flemming Jensen. Aftalerne går i alt enkelthed ud på medlemmer får 10% rabat på standardmodeller hos disse forhandlere. Håndbyggede modeller, udsalgsvarer mm falder ikke ind under rabataftalen. Medlemmer skal blot oplyse deres medlemsnummer ved køb hos dissse forhandlere og på modeltraktor.com er der en specielt rabatsystem for medlemmerne.

Lidt om modeltraktor.dk
Sonny startede sin lille biks for 5 år siden på loftet af hans værksted i Havbro. Den er efterhånden stille og rolig vokset, og der er ikke et model Sonny ikke kan skaffe til dig. Hver torsdag aften holder han åben for alle mellem 19-21 og det er et besøg værd. Der bliver handlet og byttet, og modelfolk snakker om alt mellem himmel og jord. Der mulighed for få svar på dine spørgsmål omkring modellerne eller ombygninger. Kort sagt, mere end bare en butik.

Lidt om Flemming.
Flemming begyndte stille og roligt at sælge modeller i 2008. Og siden har sin lille biks vært fast inventar på kræmmermarkeder, udstillinger, veterantræf osv. Også på klubbens træf er Flemming et kendt ansigt. Altid klar med en frisk bemærkning og en hyggelig sludder. Flemming har ingen hjemmeside, men medlemmer kan kontakte ham på facebook.

Med venlig hilsen
BestyrelsenOrdinær Generalforsamling

Den ordinære generalforsamling afholdes i år hos Danmarks Ferguson

museet i Glud ved Juelsminde. Vi starter kl. 10.00 med en rundvisning

på museet og afholder derefter generalforsamling.

Igen i år har bestyrelsen valgt at klubben vil være vært med lidt

mad og drikke. Derfor opfordres til at give lyd til formanden Carl

Voss.

Forslag der ønskes behandlet må være klubben i hænde senest 5 dage

inden generalforsamling. Disse kan ligeledes sendes til Carl Voss på

mail elle pr post til Bytoften 5 8660 Skanderborg

Se mere i kalenderen1 2